Благоевградска проститутка се влюбила в Марто Дебелия, сестра й твърди: Искаше да му плаща, за да живее, заплашваше я да й строши кокалите

Една от жертвите на Мартин Филипов с прякор Дебелия, задържан в сряда при специализирана полицейска операция, поиска гласност и разказа подробности за неговия бизнес. Заедно с Марто Дебелия бяха арестувани и двамата благоевградски полицаи Стефан Филипов и Петър Кънев.

Гери от Благоевград продава тялото си срещу 100 лева на час или 500 за цяла нощ. Задържаният за сводничество Дебелия се свързал с момичето чрез нейна обява и, според сестра й, започнал да я заплашва. „Отишъл е като клиент. Тя му е отворила вратата, а той ? казал: ти знаеш ли кой съм аз. Аз съм Мартин Филипов, хубаво ли работиш? Знаеш ли че мога да ти строша кокалите за това, че работиш и не си плащаш на никой? Оттук натам трябва да ми плащаш, за да живееш”, каза сестрата на Гери в ефира.   
 
Момичето трябвало да обслужва колкото се може повече клиенти. За нея обаче не оставало и стотинка. Половината пари отивали при сводника, а другата при съпругата му. Тя е правила до 1500 лева на ден. Това означавало между 5 и 10 клиента на нощ. Трябвало е да предлага всичко на всеки, разказа сестра ?. „Имаше случай, в който клиент ? дал кокаин да смърка. Давал ? по 100 евро на магистралка, за да смърка. Не е искал друго от нея, а да смърка”, разказа още тя.
 
Гергина няколко пъти се е опитала да избяга, но всичките опити се оказали неуспешни. „Има (Мартин) двама приятели полицаи, на които си плаща, за да може да върти тази далавера с проституцията и наркотиците”, разказа сестра й.
 
Момичето не крие, че покрай проституцията, то се е влюбило в сводника си и дори обърнало гръб на семейството си. „Не мога да допусна собственото ми дете да прави такова нещо”, казва майка ?.
 
Дори и в момента Гергина не приема, че е жертва на своя сводник и чака с нетърпение да го пуснат от ареста.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *