HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Убиецът Селим си нарязал пръстите, докато клал жена си Джейлян

33-годишният Бахар Селим си е нарязал пръстите с ножа, докато клал съпругата си Джейлян, стана ясно на гледането на мярката за неотклонение на убиеца, късно следобед в петък. Част от раните са в шията на жената, а останалите в корема.

усенският Окръжен съд наложи постоянна мярка за неотклонение задържане под стража на Бахар Селим за умишлено убийство на съпругата си Джейлян. „Искам да се прибера у дома, за да си гледам детето”, промълви пред съда Бахар.

Неговата адвокатка настояваше той да бъде пуснат под домашен арест. Според съдията обаче, заради това, че е силно ревнива натура, и има опасност да прехвърли агресията си към друг човек, Бахар е опасен за обществото.

„Цинично е искането на обвиняемия, да иска да бъде пуснат под домашен арест да гледа сина си, при условие, че е лишил детето от майка, като я е убил!”, заяви възмутен съдията Мирослав Маринов.

Убиецът бе задържан с постановление на наблюдаващ прокурор за срок от 72 часа, но сега остава за постоянно в ареста. На 31 май около 18.30 часа в землището на Русе, близо до 12-ти километър на пътя Велико Търново – Русе, Бахар Селим е нанесъл множество прободни рани с нож на съпругата си, в резултат на които тя починала. Като най-вероятна причина за убийството на Джейлян се сочи дивата и в същото време напълно безпочвена ревност на 33-годишния Бахар, смятат съседите на семейството във вход Ж на блок 3 в русенския квартал „Дружба”.

Най-страшното в трагедията обаче е, че Джейлян и Бахар оставят и дете, на практика без баща и майка. Синът на семейство Селим току – що е завършил първи клас.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *