HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

След 44 г. учителстване директорът на СОУ „Св.св. Кирил и Методий“ в Саточва мина в „запаса“

Директорът на СОУ „Св.св. Кирил и Методий” в Сатовча Милко Сиркьов от 3 юни е вече щастлив пенсионер след цели 44 години, посветени на родното училище, учениците и образованието в общината. Той бе изпратен в пенсия миналия ден от всичките си колеги учители подобаващо и с благодарности.

Организираният специално от учителите прощален купон бе открит лично от Сиркьов и съпругата му с първия танц вече като пенсионери на фона на любимата им песен „Бургаски вечери”.

Много цветя, подаръци и благодарности получи бившият вече директор, който обеща да помага на школото и в бъдеще, въпреки че се отдава на заслужена и активна почивка след 44-годишното си учителстване. Щастливи и красиви пенсионерски години, изпълнени със здраве и много приятни мигове със семейството и с любимите внуци, му пожелаха учители, ученици и жителите на Сатовча.

Освен учител и директор Милко Сиркьов бе и дългогодишен председател на общинската организация на БСП в общината. Зад гърба си той има и няколко мандата като общински съветник в местния ОбС.

След пенсионирането на Сиркьов управлението на училището поема неговата заместничка Цветанка Янева, която ще бъде временно изпълняваща длъжността до провеждането на конкурс.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *