HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Веселина се прибрала пияна след нощна смяна преди да полети от 7-ия етаж

19-годишно момиче загина след падане от 7-ия етаж в Габрово в събота. Убита е, смятат роднини на Веселина Тодорова.

Тя се прибрала около 11,30 ч пияна след нощна смяна, каза близък на семейството. Момичето пуснало 2 съобщения до шефа си. Написало му да търси родителите и? и двама души – Велизар Василев и момиче на име Лора. Работодателят се притеснил и веднага отишъл в апартамента на Тодорова. При пристигането си я открил мъртва пред блока. Подал сигнал в полицията и се качил в жилището. То било разхвърляно, но не липсвало нищо. Дори имало пари на масата.

Смятаме, че Велизар я е убил. Той е наркодилър с няколко условни присъди, казаха близки на Веселина. Според тях Василев щял да се измъкне, тъй като родителите му били видни юристи в Габрово. Не посочиха обаче защо мъжът би погубил момичето. Според разследващи те са имали връзка, роднините отричат. Това, че го е посочила в есемеса, е ясен знак, че той я е бутнал, смятат те. Категорични са, че между Василев и Веселина е имало скандал. Така си обясняват разхвърляния апартамент и липсата на откраднато, пише 24 часа.

Изключват версията да се е самоубила и посочват, че работела на две места, за да изкара пари за море. Подготвяла се и за изпити в свищовската академия, където учела икономика. От окръжната прокуратура в Габрово водят досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *