Волен Сидеров поиска ръката на Деница, дава развод на Капка

Волен Сидеров и Деница Гаджева се женят. Лидерът на „Атака“ вече е предложил официален брак на жената, с която живее и имат син, който ще навърши годинка през септември. Най-вероятно точно по това време политикът и бившата депутатка от партията му ще се венчаят – и в гражданското, и в църква.

Сидеров сам призна за предстоящия си втори брак. Като дори намекна, че ще побърза с развода с Капка Георгиева, който сам той отлагаше от години, според все още официалната му съпруга.

Новината разбуни духовете сред противниците на „Атака“ в политическото пространство. Веднага заподозряха Волен, че вдига сватба предизборно, с цел да надъха електората за президентския вот, пише Всеки ден.

Същото бил сторил и през 2006 г., когато след около три петилетки съвместен живот без брак сключи брак с журналистката Капка Георгиева с дълго помнеща се сватба в Кърджали. А на тогавашните избори Сидеров стигна на балотаж срещу кандидата за втори мандат Георги Първанов.

„Ясно е, че Волен със сигурност ще се кандидатира за президент и сега“, коментира депутат от синята десница. Той уж на шега заяви, че в момента Сидеров всъщност готвел две сватби – едната с Деница, другата с лидера на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов, който му е кум при предишното „бракуване“, от години са в конфликт, но пък сега нищо чудно пак да кумува.

Само преди дни лично Волен протегна отново ръка на Валери за политическо сближаване, като атакист номер 1 в прав текст заговори за предизборно коалиране. А Симеонов малко след това потвърди, че сядат на масата на преговорите заедно със съратника си в телевизията му СКАТ, откъдето всъщност изгря политическата звезда на Сидеров.

Сега Волен буквално се изповядва: „Имаше много тежки моменти в нашите отношения с Валери Симеонов. Но то пък затова е даден разумът и животът не е черно-бял“. На Деница предлагал брак, а на Патриотичния фронт „да направят заедно стъпка встрани от вождисткото начало и да поканят хора с обществен авторитет за лица“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *