Ето какво написала Веселина във Фейсбук преди смъртта си! Приятелите й: Ще го намерим!

Близки, роднини и приятели на 20-годишната Веселина Тодорова, която бе намерена мъртва до жилищен блок на ул. „Свищовска” 92 в Габрово, са убедени, че девойката е убита.

В социалната мрежа Фейсбук нейни приятели се заканват да намерят убиеца, но името му все още тъне в мистерия. Междувременно прокуратурата се зае да разследва случая и започна досъдебно производство за умишлено убийство. „Някой негодник да ми отнеме половината живот…Почивай в мир”, пише сестрата на Веселина – Марияна Тодорова във Фейсбук. 

Бившият приятел на мъртвата девойка – Мартин, също е публикувал снимка с Веселина. Върху нея младежът е написал: „Ще го намеря…”

Тони Цанкова, която е приятелка на мъртвата Веселина, пише няколко гневни статуса в социалната мрежа: „Няма да оставим нещата така.  Знаете че я убиха, и знаете кой е…“

Последният статус на Веселина е от 31 май. „Спряхте ли да се гаврите с телефона ми. Моля, който го е намерил да се свърже с мен! Мерси предварително“, пише девойката и намеква, че телефонът й е бил откраднат.

В събота Веселина Тодорова е била намерена паднала пред жилищния блок, в който живеела, а по-късно е починала в болницата, пише Блиц. От извършената аутопсия става ясно, че причината за смъртта е несъвместима с живота травма.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *