HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Нападнаха и ограбиха Крисия

Крисия е била нападната и ограбена в Мадрид! Това разкри нейният баща – бизнесменът Марин Тодоров.

 

Сълзи, тъга и ужас белязали последните дни на свръхталантливата изпълнителка.
Детето-чудо беше в испанската столица през уикенда, където заедно с “Ку-ку бенд” изнесе концерт пред местната българска общност. Щастливото събитие обаче било белязано от злощастна случка, която помрачила настроението на малката певица и нейните близки, пише България днес.
“Крисия отиде през един от дните на разходка с момичетата от балета и двете певици от “Ку-ку бенд” – Лили и Грахич. Седнали на едно кафене да си починат, когато изневиделица до тях се появили 4 мургави румънчета на възраст 14-15 години. Наглите крадци без капка срам започнали да ги бутат и да се държат агресивно. В този момент телефонът на дъщеря ми бил оставен на масата и един от апашите успял ловко да го грабне, докато бил настанал хаос и момичетата се чудели как да се отърват от досадниците”, разказа Тодоров.
Крисия веднага се усетила, че телефонът й липсва, и всички момичета хукнали да гонят малките крадци. В тълпата от хора румънчетата успели да дадат телефона на възрастен човек, който се изгубил сред чакащите пътници в близкото метро.
“Оказа се, че това е престъпна схема, която работи изключително успешно в Мадрид и се контролира от румънците. Пускат деца да обикалят сред туристите и да си набелязват жертви. Хората не очакват да бъдат ограбени от деца и затова са по-спокойни. Впоследствие откраднатите вещи се предават на по-възрастни престъпници и нишката се губи”, каза още бащата на Крисия.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *