HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Българите напират за “Гинес” за най-голямо „достойнство“

Според статитиките българите сме народ, сред който преобладават мъже, които са на средно ниво, що се отнася до размер на пениса. Преди години, българинът Евгени Виданов, който се похвали, че членът му е 34,3 см в ерекция, дори кандидатства в рекордите на Гинес, точно по тази причина. Виданов не е първия такъв случай, но е факт, че може да се каже, че не сме народът с най-ненадарените от природата мъже.

Статистиките сочат, обаче, че все повече български мъже прибягват до различни средства за уголемяване, в стремежа си да имат голям пенис и да задоволяват сексуалните си партньорки, съобщава “Сексолог.бг”.

Голямото достойнство, още от древността, е символ на мъжественост, а мъжете, които го притежават, винаги са с по-голяма самочувствие, отколкото другите, които изпитват непрекъснати комплекси, пречещи, понякога, и на нормалното им съществуване и полов живот.

Мъжете, по света, както и у нас се доверяват на различни средства за уголемяване на пениса, които се предлагат обикновено в специализираните магазини – секс шопове, а някои от тях, реално дават ефект. Според специалистите, изобщо няма нищо лошо и нередно в това да искаме да променим това, с което ни е надарила природата, но не бива да го правим безразсъдно.

Тяхното мнение е, че трябва да се избират по-безобидни продукти, щом не се залага на оперативната дейност, като споменават най-вече тези, които са с поне на 90% натурални съставки. Най-щадящи човешкото здраве, в това отношение се явяват геловете, които спомагат уголемяването на пениса.

Най-често при тях ефектът се дължи на факта, че стимулират деленето на клетки в организма, предизвикват по-голям приток на кръв, от което се разширяват и кръвните пътища, а от там и размера. Интересното е, че дават равномерни резултати, както на дължина, така и в диаметър. 

Самочувствието един мъж да има голям пенис е много важно, тъй като указва положително влияние върху цялостния му живот. Е, не се знае, възможно е един ден, все пак, да влезем в рекордите на Гинес, докато не се задоволяваме само с това, с което ни е надарила природата!

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *