Този четвъртък бъдете смели и амбициозни, ето защо

Луната е в знак Лъв. Шестият лунен ден е първият от двата “благословени дни”. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване, съветва астрологът Ивелина Пенчева.  

„Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът обезателно ще се усмихне именно на вас! Денят е спокоен и мирен. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете аромотерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си“, предупреждава астрологът. 

„Днес е уязвимо гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене. Символ на деня е птица (жерав). Нашите пернати приятели в 6-я лунен ден са връзката между човека и Космоса, и ирационалните явления. Не напъвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Възприемайте труда като неотменна част от битието. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се разпуснете – нищо няма да ви боли“, добавя Ивелина Пенчева, цитирана от пик.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *