Топ теми

ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ

ОВЕН
В изгодни позиции сте относно осъществяване на материални придобивки, но не е лошо да избягвате конфликти и да не се отказвате предварително от постигане на целите си. Склонни сте към прибързани действия без достатъчна осведоменост за перспективите. Не влагайте емоции в работата си.

ТЕЛЕЦ
Късметлии сте в петък. Имате шанс да предприемете нещо ново, да осъществите перфектно програмата си, но постиженията едва ли ще бъдат лесни. Някои Телци ще пропуснат възможностите си поради много емоции, нерви и загуба на интереси. Добри перспективи за професионалното ви развитие.

БЛИЗНАЦИ
Не пренебрегвайте интуицията си, в повечето случаи правилните действия ще се дължат на вътрешния усет. Възможни са неприятности от семейно естество, но ще ви радва компанията на приятели. Ще разберете нещо, укривано от вас, за личния или деловия ви живот, но не прибързвайте.

РАК
Петък е малко нервен поради необходимостта от спешни действия и внезапно заминаване. Освен това доста Раци са затормозени от многото неизвестни в развитието на любовните им дела. Необходима е решителност. Не отлагайте задачи, намерете необходимата информация, за да си спестите грешки.

ЛЪВ
В делови аспект петък ще ви сблъска с трудности и нищо чудно да промените програмата си. Действително имате материален шанс, но в много случаи се придружава с конфликти и неприятни последици. Освен това е хубаво да сте добре информирани. Денят е благоприятен за любов.

ДЕВА
Денят е нервен за Девите, застрашени сте от финансови загуби по професионална линия. Наблюдават се много неизяснени обстоятелства, търсете изчерпателна информация. Петък е благоприятен за бизнес и търговия с предмети на изкуството. Ще ви върви и в любовта. Ще получите изгодно предложение.

ВЕЗНИ
Въпреки че не може да се говори за емоционалната стабилност, поне в живота ви настъпва пълна яснота. Знаете какво предстои и можете добре да организирате делата си. Не изпреварвайте събитията, за да се предпазите от грешки. Късметът е с вас и звездите обещават удовлетворение.

СКОРПИОН
Петък е напрегнат поради многото задачи за изпълнение, но ще се справите. Избягвайте конфликти. Възможно е някои от вас да бъдат изненадани с пристигането на роднина, което ще обърка плановете ви, но пък ще се радват на приятни преживявания. Пазете се от сблъсъци с влиятелни мъже.

СТРЕЛЕЦ
Денят е много сполучлив, особено за творческа изява и любов. По принцип петък е добър за деловия ви напредък и постигане на желани позиции. Въпреки притесненията и все още неизяснените перспективи имате изгодни възможности за професионална реализация. Избягвайте конфликти, това само ще ви навреди във взаимоотношенията с колегите. Не се толерира от никого такова държание.

КОЗИРОГ
И за вас петък се свързва с изгодни възможности за материални придобивки, но надали ще ги постигнете без отрицателни емоции. Пазете се от допускане на грешки в работата, стремете се към изчерпателна осведоменост. Не се доверявайте излишно, не разчитайте изцяло на обещания. Ако е възможно, избягвайте срещите с хора, за които знаете, че се стремят към поста ви в службата.

ВОДОЛЕЙ
Денят носи късмет и много емоции. Внимавайте, склонни сте да допускате грешки в интимния си живот. Половинката ви се нуждае от повече внимание от ваша страна, организирайте парти с общи приятели. Намерете време за приятелите и близките. Ще бъдете обнадеждени от радостни съобщения и нови перспективи. Не са изключени и протекции. Наблюдават се обаче тревоги от любовно естество.

РИБИ
Възможни са трудности, но все пак не сте лишени от благоприятни условия да свършите важни задачи. Имате финансов шанс, стига да проявите умение в общуването и да не допускате грешки във воденето на делата си. Внимавайте, заради любов може да претърпите материални загуби. Както се казва, любовта е сляпа, не се поддавайте на чувствата си, ще кажете неща, които е трябвало да премълчите, и ще ги навлечете чуждия гняв.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *