HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Шивачка от Разлог се опаричи! Съпругът: Каза, че е спечелила много пари, аз не повярвах

Йорданка Дунгьова от Разлог спечели 100 000 лева от моментната лотарийна игра, чекът вече й е връчен.

Йорданка е пенсионерка, но все още работи като  шивачка в местен шивашки цех. Печелившия талон тя купила от тотопункта, намиращ се на паркинга пред хотел „Папи“ в центъра на Разлог. Жената все още не може да осъзнае късмета, който я е връхлетял. Споделя, че не е решила за какво ще използва парите.

Репортер на вестник „Струма“ се свърза вчера с Йорданка по телефона, тъй като тя се оказа на гости в Пловдив, където дъщеря й Цветанка е омъжена.

„Не съм мислила какво ще правя с парите, но ще ги разпределя – на нас малко, на децата ще помогнем, на внучето подаръци, не знам още“, каза Йорданка, която призна, че трудно повярвала, че е спечелила голямата сума.

Тя сподели, че често пуска фишове и си купува билетчета, но не е от най-редовните играчи. Купила си билета миналата седмица и след като спечелила, най-напред се обадила на дъщеря си, след това и на съпруга си, който също не повярвал на думите на жена си.

„Обади ми се и ми каза: „Спечелила съм 100 000 лв.”, а аз й отговорих: „Не се шегувай с мен“, и не й повярвах. След това се обади дъщерята да честити, но аз още не можех да повярвам. Радваме се много, парите ще покрият някои по-належащи нужди“, каза съпругът Благой.

Йорданка и Благой живеят скромно в родния си дом в Разлог. И двамата са пенсионери – Йордан  от  бившата мина в разложкото село Елешница, а Йорданка се е пенсионирала като шивачка, но  продължава да работи, тъй като пари винаги трябват. Съпругът Благой сподели, че децата им Иван и  Цветанка са заминали да работят в Испания. Дъщерята си дошла съвсем скоро в България, а пребиваването й в страната съвсем случайно съвпаднало с времето, когато майка й изтеглила печелившия билет.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *