HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Родителите на пребитата Никол проговориха: Нашето бебе спря един опасен човек

“Всеки ден си задаваме въпроса защо акушерката Емилия Ковачева направи това с нашето дете. Няма логика нормално човешко същество да действа с такава злоба и грубост”, призна майката на пребитото бебе Никол – Станислава Димитрова. Тя се разплака в студиото на предаването “120 минути” на Би Ти Ви. “При условие, че за три дена тя е посегнала на още 4 деца, значи това е нейният стил на работа”, допълни бащата Румен Димитров. Той силно се надявал да са само тези пет деца, малтретирани от Ковачева. “Никол спря един опасен човек. Не се знае какво можеше да се случи, ако Ковачева не беше разкрита”, каза Румен. 

“Скромна жена без признаци на агресия” – така Станислава описа първия си досег с акушерката Емилия Ковачева. Досега родителите не били получили нито извинение, нито съчувствие от Ковачева и от нейното обкръжение.

Ако направим проста математика, тогава за една година колко деца са били “пошляпвани”, както казва адвокатът на Ковачева. Аз имам предложение в учебниците по акушерство и гинекология да вкарат този вид пошляпвания или лечебни масажи. Адвокат Янев направи провокация. Ние бяхме в празно заведение на втория етаж. Той дойде да поздрави нашата защитничка. След това се качи с родителите на Ковачева и със самата Емилия Ковачева. На ръба бях”, каза Румен Димитров. Станислава била шокирана и в момента тази среща я чувства като бяло петно. 

Родителите на Никол настояват Емилия Ковачева да си получи заслуженото наказание, не на принципа “око за око – зъб за зъб”. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *