HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Румяна Бъчварова: До леглото на Митьо Очите има полицай, близките му се притесняват да не го убие някой

До леглото на Митьо Очите в болницата има полицай. Близките му се притесняват да не го убие някой. Ние правим каквото трябва. Това обяви вътрешният министър Румяна Бъчварова пред Нова телевизия.

Бъчварова съобщи, че отдавна полицията в Бургас работи по групата на Божо Кравата. Тя поясни, че обявените за издирване осем лица от нея са имали криминални прояви и са били в регистрите на МВР. Това е и причината само за часове след случилото се полицията да разпространи снимките на търсените хора. Румяна Бъчварова категорично отрече да има чадър над Митьо Очите.

Тя също потвърди, че ръководството на полицията в Бургас, която е в момента, го е вкарала преди години в затвора. По думите й, Очите има няколко легални бизнеса и в момента се проверява дали няма участие в други явни или скрити фирми. Вътрешният министър добави, че непрекъснато се правят проверки в цялата страна за продажба на наркотици.

„Трябва да се има доверие на МВР, защото непрекъснато се използва всеки случай, за да се нанесе атака на кабинета“, обяви Бъчварова.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *