ПОТРЕСАВАЩА ГЛЕДКА! Трупът на Иван открит от майка му и брат му

21-годишният Иван Цветин-Ванката от Симитли увисна на бесило в дома си. Трагичният инцидент стана вчера около 14,30 часа на ул. „Септември“ в кв. „Ораново”. Младежът е открит от близките си да виси безжизнен на бесило на терасата до неговата стая на втория етаж във фамилния дом. Той все още бил топъл, но без признаци на живот – сърдечен пулс и кръвно налягане.

Вчера жителите на Симитли бяха потресени от черната вест. Те недоумяваха какво може да предизвика младежа в разцвета на силите си да посегне на живота си. Те бяха категорични, че той е уравновесен, не е скандален, наскоро се завърнали с брат му Любомир от Англия и се обучавал за дистрибутор на хляб в Симитли.

Фамилията е уважавана в региона, дядото на Иван е бил учител в симитлийското село Градево. Младежът често ходел в дома на бабата и дядото, но те починали наскоро. Иван бил силно стресиран след смъртта на баба си, тъй като бил в къщата в Градево, когато тя починала. Родителите са скромни хора, майката Албена работи в социалния дом в Симитли, известна е и като масажистка.

Вчера около обяд майката и по-големият й син потърсили Иван в стаята му и го открили да виси обесен на терасата. Младежът е завързал въже на греда на тавана, оттам го спуснал през малко прозорче в таванското помещение до терасата.

Една от версиите е, че момчето е било силно изплашено от смъртта на баба си, другата – че е задлъжняло след игра в казино.

Тялото на младежа е транспортирано за извършване на аутопсия от съдебен лекар в Благоевград. На място вчера пристигнаха служители от ОД на МВР – Благоевград, лично началникът на РУП – Симитли Йордан Латинов ръководеше действията за установяване причината за смъртта на младежа. По случая е образувано досъдебно производство. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *