Трагедия! Съсед на Цвети Стоянова разкри, че майка й също загинала!

Приятели и съседи на момичето обвиниха Федерацията по художествена гимнастика за инцидента с 21-годишната спортистка, пише ПИК.

Девойката е била силно травмирана още снощи. Това разказа пред журналисти Петър Петров – съсед на семейството, чийто син пръв се е притекъл на помощ.

Причината за стреса, който гимнастичката е преживяла, според Петров, е изключването й от отбора, който тази сутрин замина за Европейското първенство в Израел.

Според разказите на съседи от блока, където е станал инцидентът с 21-годишната Цвети Стоянова, девойката умишлено е изпратила баба си до магазина, за да остане сама в апартамента.

Семейният приятел и съсед на семейството Петър Петров обясни, че снощи е била разстроена, защото е разбрала, че е изключена от отбора:

„Илиана Раева я попитайте защо е отстранена Цвети от отбора и колко хора като делегация заминаха, които въобще нямат представа от художествена гимнастика. Там е разковничето. Снощи беше травмирана, защото е разбрала, че е отстранена от отбора. Това я е довело дотук. В това семейство е трагедия – и майка й загина, сега стана и това с Цвети. Смятам, че федерацията по художествена гимнастика е виновна за състоянието на Цвети. Не можеше ли да отиде тя там, не е ли заслужила да е на състезанието? Толкова допринесе за България. Ето резултатът – в „Пирогов“, бере душа“.

Съседите разказаха още, че първи на мястото са дошли полицаите, а медицинския екип е пристигнал 20 минути след сигнала. 

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *