HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ПОТРЕСАВАЩО! Обесилият се Иван Цветин-Ванката от Симитли е погълнал отрова

Завърналият се преди половин година от гурбет 21-годишен Иван Цветин-Ванката от Симитли е погълнал отрова, преди да увисне на бесилото, потресаващите подробности за трагедията станаха ясни вчера, след като се разбра, че в дома му са открити отворени пакетчета „Моспилан“, селскостопански препарат за борба с вредители. Моспиланът е силно отровен прах, разтворим във вода, който действа върху нервната система на насекомите. Взети са проби за химически изследвания в специализирана лаборатория в София, които по категоричен начин ще докажат дали младежът е пил от отровния препарат. 

Както вестник„Струма“ писа, безжизненото тяло на Иван Цветин бе открито от близките му в дома им в кв. „Ораново“.

Притискане на кръвоносните съдове в шийната област при обесването е причината за смъртта на Иван Цветин, установи извършената аутопсия. Служители на реда активно работят по установяване на причините, накарали младежа да сложи край на живота си.

Съгражданите му коментираха, че личният му автомобил не е бил в дома му във фаталния ден, което провокира и версията, че може да е заложен за пари или даден назаем. Младежът бил трудолюбив и кротък, завърнал се от чужбина в Симитли преди няколко месеца, сред коментарите за крайното му решение преобладава версията, че е изпаднал в депресия, защото не разполагал с необходимата сума за погасяване на дълг. Дали смъртта му е резултат на този проблем, или има друга причина, се установява от служители на ОД на МВР – Благоевград, които работят по случая.

Вчера близки и приятели изпратиха Ив. Цветин-Ванката в последния му земен път. Почерненото семейство е в шок от непрежалимата загуба.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *