HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пълна мистерия! Някой развинти болт от гумата на аудито на кмета на Симитли

Мистериозен пътен инцидент с лекия автомобил на кмета на Симитли Апостол Апостолов разбуни вчера духовете. По време на движение паднал болтът на гумата на аудито му, в което били шофьорът на кмета Илиян Мицев и известният екоактивист от общината Павел Кипров.

Инцидентът е станал край София. Никой от тях не е пострадал, въпреки че имало реална опасност за возещите се в колата. По това време кметът Апостол Апостолов е бил на служебна среща.

Проверка на вестник „Струма“ показа, че вчера сигнал за подобен инцидент не е подаван в местната полиция, тъй като не е станал на територията на ОД на МВР – Благоевград.

„Има такова нещо, но приключи благополучно. Това е случай за прокурор”, заяви Павел Кипров, който не пожела да разкрие повече подробности за премеждието.

„Не ме занимавайте с глупости!“, бе лаконичният коментар на кмета на Симитли.

Припомняме, че миналата седмица той претърпя лек пътен инцидент на връщане от събор в Брежани по случай Спасовден. Пътнотранспортното произшествие приключи само с материални щети, но заради него Апостол Апостолов не успя да се яви на съдебно дело, по което е подсъдим, и то бе отложено. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *