HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

REFAN SOFIA CUP паралелно с Европейското по футбол

Футболната треска е обхванала Стария континент. Докато във Франция големите отбори се състезават на Европейското по футбол, то за втори път се провежда Купа “София” – най-мащабният детски фуболен турнир в столицата.
В четири поредни дни, от  9 до 12 юни, на летния турнир се съревноваваха младите футболни надежди в 4 възрастови групи на двете най-модерни бази – Комплекс “Царско село” и комплекс ДИТ.  Над 800 млади футболисти – деца и младежи, премериха сили в 64 мача. Футболните битки преминаха под егидата на инициативата UEFA RESPECT и с генералното спонсорство на „Рефан България“, който отново  беше  партньор на футболно съревнование.
Това е поредният жест на благотворителност, с който REFAN подпомага развитието на детско-юношеския футбол в България и по света. REFAN подпомага активно школата на Локомотив Пловдив, за което получи благодарствен плакет от фенове, а по-късно застана и зад друг елитен български футболен клуб – Берое. Козметичният бранд подкрепи най-масовия футболен турнир Evima-Refan Cup  и стана основен партньор и спомоществовател на „Евима Футбол Консултинг”. Миналата година REFAN бе спонсор и на най-големия футболен турнир в Каталуния. Подкрепи младото поколение футболисти, като спонсор на най-големия турнир в Испания за юноши Powerade Cup. Със специалното съдействие на собственика на REFAN – Ангел Попов бе осъществено сътрудничеството между школите на Локомотив Пловдив и тази на Еспаньол. Всичко това не е случайно. „Рефан България” се утвърди през годините като силно ангажирана социална компания с много активна дейност в подкрепа на спорта, изкуството, културата, благотворителността и бизнеса.
 Шампиони: Набор 2007 – Левски София.
 Набор 2006 – Витоша 13.
 Набор 2005 – първият чуждестранен тим в редиците на REFAN SOFIA CUP 2016, a именно Макаби Петах Тиква ( Израел).
 Набор 2004 – Витоша 13.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *