9 г. от връзката си честваха футболната фамилия Светослав и Марияна Дякови, любовната искра пламнала в киното в Благоевград на филма „Аватар“

Футболистът Светослав Дяков и съпругата му Марияна честваха 9 години от началото на връзката си. Двамата се запознали на 22 август през 2010 г., но не на спортно мероприятие, а в киното в Благоевград на премиерата на филма „Аватар“. Тогава пламнала искрата между  напетия благоевградчанин и красивата разложанка, а любовната стрела на Купидон поразила сърцата на двамата, които бързо открили, че са създадени един за друг.

Щастливото семейство има две прекрасни деца – син Виктор и дъщеря Деа, и продължават да са влюбени, както в първия ден.

Вчера Марияна Дякова отбеляза годишнината от запознанството с трогателен пост във Фейсбук: „Избираш път и тръгваш по него. Срещаш твоя човек и пътят става по-лесен за вървене. Вървите, има трудности, има и щастие. И сте двамата. Защото е правилният за теб!”.

Фамилия Дякови живее ту в Разград, където е клубният отбор на Съни Дяков „Лудогорец“, ту в родния му Благоевград, където е първият му отбор „Пирин“. Тази година е изключително важна за тях, тъй като синчето Виктор ще бъде първокласник. Той ще чуе за първи път школския звънец в училище в Разград, а Марияна Дякова се надява догодина да бъде второкласник в Трето училище в Благоевград.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *