HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

9 знака, че сте сексуално несъвместими

Замисляли ли сте се защо в предишната ви връзка нещата не потръгнаха? Може би не само защото той е не ви е подкрепял или не е показвал достатъчно уважението си.
Истината е, че когато сексът не върви и връзката не върви. Съществуват хора, които просто не са сексуално съвместими и red-carpet.bg представя какви са сигурните знаци, че във вашия случай става дума именно за това:

1. Сексът рядко е спонтанен
Не сте от двойките, които се съблазняват един друг, не усещате нуждата да “нападнете” мъжа до вас още от вратата и да започнете да го събличате. Всичко е добре обмислено и дори монотонно.

2. Няма поза, която и двамата да харесвате еднакво
Той си пада по кучешката, на вас пък ви идва прекалено груба и държите на ездачката. Случва се така, че в стремежа да спазите изискванията и на двама ви нито един не е достатъчно задоволен.

3. Никога не можете да влезете в ритъм
Това се случва при по-неопитните партньори, но понякога проблемът не е само в това дали сте “добри в леглото”. Сексът не е само индивидуално изживяване. Аконе можете да овладеете синхрона на любовния акт, той се обезсмисля.

4. Един от двама ви непрекъснато се разсейва
Може би си мислите за друг мъж или се чудите какво да сготвите довечера, но при всички положения се разейвате. Това, което ви липсва в леглото е тръпката, новите изживявания, които да ви откъснат от мислите за каквото и да било друго нещо.

5. Правите секс докато телевизорът или радиото работят
Не искате да му казвате нищо, но сте убедени, че би правил секс с вас докато по телевизията върви мач на любимия му отбор.

6. Никога не ви се прави секс по едно и също време
Вие сте от хората, които предпочитат сутрешния секс, а партньорът ви не може да се събуди толкова рано и да бъде активен в леглото. Когато му се обадите по телефона и му кажете: “Ела у нас!” той никога не го прави, защото е зает да си стои вкъщи или защото не изпитва потребност точно в момента да ви налети.

7. Накрая винаги свършвате с маструбация
Той просто не може да ви накара да свършите, каквото и да прави, затова се налага да маструбирате на края на любовния акт. Няма лошо да го правите от време на време, но да се случва постоянно – значи нещо не върви.

8. Вашето либидо не съвпада
Важно е не само да ви се прави секс по едно и също време, но и в еднакво количество. Несъвместимостта може да дойде от това, че вие искате да правите секс всеки ден, а той все няма време, или обратното.

9. Не можете да повярвате как всичките ви приятелки говорят за секс
Вашата приятелка, която е сингъл от неопределен брой години, ви обяснява как с някакъв го правят по три пъти на ден и оралната любов е страхотна? Единственото, което правите в този момент е да се чудите как може да говори толкова скандални неща, като тайнично си задавате въпроса: “А защо не се случва на мен?”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *