9 истини за секса, които не ти казват в училище

Едва ли ти се иска да преживееш отново гимназиалните ти години – лъгане на родителите, за да ходиш по купони, подготовка за изпити, несигурност във външния вид… но ако можеше да се върнеш обратно във времето, щеше да е полезно да знаеше следващите истини за секса, които никой не си направи труда да ти каже тогава.

1. Няма мъж с толкова голям пенис, че да не му стане презерватива
Най-наивната лъжа, с която някой мъж може да ти излезе. За бога, презервативът е достатъчно голям и разтеглив, че да стане дори на женски крак. Покажи снимката от линка на следващия тип, който се опитва да ти излезе с глупаво оправдание.

2. Противозачатъчните хапчета не са единственият вариант
В гимназията това беше най-разпространения метод за предпазване от забременяване, но би било много по-добре, ако ни бяха научили за спирала и другите методи, които са далеч по-популярни днес.

3. Сексуалните фантазии са нормални
Може, само може би, еуфорията около садо-мазото и „50 нюанса сиво“ нямаше да е толкова огромна, ако бяхме научени, че хората са разлини и сексуалните им предпочитания също.

4. Упражненията на Кегел правят вагината ти щастлива
Стегнатите мускули на вагината са също толкова важни, като тези на краката. Те помагат да стигнеш до оргазъм и доставят по-голямо удоволствие на партньора ти.

5. Можеш да правиш (безопасен) секс, когато си в цикъл
Ще се чувстваш странно, ще ти се наложи да почистиш след това, но ако използваш презерватив, няма нищо лошо в секса по време на цикъл.

6. И жените могат да еякулират
Макар явлението да е рядко, то не е невъзможно и не бива да се пренебрегва. Произходът не е установен – според учените идва от пикочния мехур, но не е урина. Нито нещо, от което да се срамуваш, ако ти се случва.

7. Има такова нещо като „твърде много самозадоволяване“
Стане ли въпрос за твоята G точка, няма друг човек на света, освен теб, който да знае по-добро как да я „натисне“. Но ако го правиш твърде често, можеш да увредиш временно нервите там и това ще намали удоволствието ти от секс с истински партньор.

8. Отнема ти повече време да свършиш, отколкото на него
Твоят оргазъм е като крем в еклер. Не стигаш до него от първо облизване, но стигнеш ли – разбираш, че е безкрайно вкусен. (Съжаляваме, ако опропастихме яденето на еклери за теб.)

9. Замразяването на яйчници е реална стратегия
Когато си на 17 години, раждането на деца ти се струва далечно бъдеще. Струва ти се странно да замразиш яйцеклетките си, за да подсигуриш бъдещите си отрочета. Не много хора могат да си го позволят и има много фактори, които да се вземат предвид, но е вариант. А кой не обича да има варианти?

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *