9 малки неща, които мъжете забелязват, дори да смятате, че не го правят

Склонни сме да мислим, че мъжете всъщност не забелязват малките неща. Единственото, което ги интересува, е външният вид, нали? Е, това не е съвсем вярно. Въпреки че първо обръщат внимание на по-очевидните неща, те се грижат и за всичко останало.

Обръщат внимание на вашата личност, възгледите ви за живота, стила ви и т.н. Може да не го коментират, но повярвайте ни, забелязват, пише trafficnews. Затова нека поговорим за 9 малки неща, които момчетата забелязват във вас, дори и да мислите, че не го правят.

Усещане за стил

Не всички мъже са вкопчени в това, което е модерно в момента. Те може да не знаят какво точно е най-актуалното за сезона, но като цяло могат да ви кажат дали имате приятно усещане за стил и ще ви направят комплимент, ако видят, че сте положили усилия. И няма значение дали е просто хубав чифт дънки и тениска или елегантна рокля – ако изглеждате добре в тях той ще забележи.

Ноктите

Всъщност, не мислим за мъже, когато си правим ноктите. За повечето дами това е време, в което да се погрижат за самите себе си , а след това да покажат маникюра си на своите приятелки. Но мъжете забелязват и им харесва, когато момичетата имат хубави нокти. Тук не говорим за някакъв специален вид изкуство върху ноктите, но просто хубавият и добре офомен маникюр ще изпрати правилно послание на мъжа до вас.  

Индивидуалност

Личността ви е това, което кара един мъж да се придържа или да напуска. И консенсусът тук е, че никой не обича мрънкащи или груби хора. Всички искаме някой интересен и приятен, с който да се мотаем.

Ароматът

Може да е странно, но ароматът е мощен спусък. Склонни сме да помним конкретни аромати и ако ги помиришем някъде другаде, веднага запомняме човека или мястото, с което ги свързваме. Но това не означава, че трябва да харчите много за парфюм, мъжете ще си спомнят хубавия спрей за тяло или че косата ви винаги мирише на онзи канелен шампоан.

Социален живот

Всички сме склонни да попаднем в един и същ капан на изоставяне на социалния си живот, след се обвържем, но на мъжете им харесва, когато имате живот извън личните отношения. Този факт им показва, че сте забавни и социални и хората искат да са около вас. Всички ние се нуждаем от глътка въздух от нашите партньори от време на време, както и от група приятели, с които да си прекараме добре и разтоварващо. 

Щастие

Мъжете като цяло искат да сте щастлив човек. Не казваме, че трябва да се усмихвате повече (дай боже да ви кажат това), но просто здравословна доза оптимизъм и позитивна перспектива обикновено привличат мъжете.

Самочувствие

Всички знаят, че няма нищо по-привлекателно от увереността. Харесваме нашите мъже да имат самочувствие, а мъжете се чувстват по същия начин към нас. Просто е много по-хубаво да общувате с някой, който не е осакатен от несигурността си.

Чувство за хумор

Момчетата ценят доброто чувство за хумор толкова, колкото и ние. Нека бъдем истински, защо винаги трябва мъжете да са тези, които казват шеги и ни карат да се смеем? Ако и вие можете да го накарате да се смее, той никога няма да иска да си тръгне. В крайна сметка двойките, които умеят да се шегуват, наистина изглеждат като най-щастливите двойки на света. 

Отворено сърце

Често ни казват, че всички мъже търсят само едно нещо – секс. Но това не е така, тъй като много от тях търсят и любов. И през повечето време те са тези, които трябва да направят първата стъпка. Така че те наистина ценят, ако държите сърцето си отворено, намеренията ви са ясни и не се подигравате с тях, докато са уязвими.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *