9-те най-силни магнита за пари – превърнете ги в навик и късметът ще ви залее

Всички ни вълнува въпросът за парите – в края на краищата живеем в свят, който се управлява от финикийските знаци. От древността хората вярват, че съществуват ритуали, които ни помагат да привлечем парите в живота си и съответно неща, които ги отблъскват от нас.

Ето кои са 9-те най-силни магнита за пари според народните вярвания:

1. Сърби ли ви лявата ръка?  

Смята се, че ако ви засърби лявата ръка, парите ще завалят върху главата ви всеки момент.

Всъщност, реално това може може да отнеме и няколко дни. И за всеки този период е индивидуален. На следващия ден някой ще получи постъпления, а друг ще трябва да почака малко повече. Следете себе си и следващия път, когато лявата ви ръка напомни за себе си, вижте колко време е минало преди получаването на парите.

2. Цветът на портфейла.  

Един от важните предмети – в него съхраняваме парите. Червеното привлича парите. Пазете банкнотите чисти и подредени.

3. Благотворителността ще увеличи приходите.  

Достатъчно е да дадете една десета от печалбата си на нуждаещите се, за да поддържате потока на изобилие. И не е необходимо да давате тази сума на църквата, можете да я дарите на сиропиталища или други добри институции. Основното нещо е, да го правите от сърце, а не с цел.

4. Стари вещи.  

С течение на времето те придобиват свойството да изтеглят цялата положителна енергия. След като се отървете от боклуците и използвате знанието на Фън Шуй, можете да активирате енергията на богатството и тогава винаги ще има богатство във вашия дом.

5. Фигурки – талисмани

Това могат да бъдат парични жаби или малки богове, които трябва да заемат почетно място там, където живеете.  Изберете специален рафт за тях и ги дръжте в ръце и докосвайте възможно най-често, за да ги изпълните с желанието си и енергия.

4. Стайни растения.  

Когато видите цъфтяща пъпка на цветето си, можете спокойно да разчитате на бързи финансови постъпления. Нека изобилието процъфтява и ви радва ден след ден.

5. Всякакви монети, бижута или подкова, намерени на улицата

Тези предмети също се считат за предвестници на бързата финансова печалба. Затова не бива да се пренебрегват такива знаци на Вселената и да се подминават. Вземете монетата, дори и да не е с голяма стойност, и благодарете за знака.

6. Пеперуди през прозореца

През летния сезон много хора съветват прозорците да бъдат отворени колкото е възможно по-дълго, тъй като пеперудите са един от знаците за парична печалба.  Смята се, че ако една от тези красавици влети в къщата ви, то обещава богатство и просперитет. Ето защо не е необходимо незабавно да гоните такъв гост, за да позволите на изобилието да влезе здраво в живота ви.

7. Когато птица ви „маркира“

 Разбира се, това не е най-приятният начин да научите за най-близката печалба, но резултатът ще надмине всичките ви очаквания. Ето защо, когато подобна ситуация се случи на улицата, не трябва да се разстройвате или ядосвате на целия свят.

8. Дългове

Ако имате дългове, хората съветват да ги върнете преди обяд. Така в бъдеще вместо дългове ще ви чакат печалби.

9. Монети под изтривалката на вратата

Смята се, че по този начин парите се привличат към къщата ви. А за да не си тръгнат, създайте благоприятна атмосфера за тях у дома.

Разбира се, трябва да се надяваме не само да видим знаците, но и да действаме активно! 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *