HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Благоевградски юрист колабира посред бял ден край автогарата

Специализиралият в Брюксел юрист Радван Огнянов е открит припаднал в безпомощно състояние край автогарата в Благоевград. Инцидентът станал вчера, когато температурите на открито стигнаха 30 градуса.

В 13,00 часа е подаден сигнал от случайни минувачи, че млад мъж е колабирал в близост до бившето предприятие „Зърнени храни”, между жп линията и паркинга на автогарата. На припадналия е оказана първа помощ на място и с линейка е транспортиран до спешно отделение. Установено е, че 35-годишният мъж е в тежко състояние с алкохолно опиянение, у него имало билет за София с дата 13 юни, вкаран е в шокова зала в спешното. Най-вероятно Радван Огнянов се е завръщал от столицата, не са ясни причините за срива му и посягането към чашката.

Радван Огнянов само преди 5 години бе един от най-младите и надеждни благоевградски адвокати, специалзирал е „Юридическа практика на ЕС” в Брюксел и е първият в града, завършил курс по най-новата и модерна процедура за решаване на спорове – медиацията. Заради употребата на алкохол младият мъж е намиран и друг път припаднал на улицата, предходният инцидент с него е пред стоматологията, когато пред смаяните погледи на минувачите колабирал. Тогава минути преди да изпадне в несвяст юристът буйствал в сградата на стоматологичната поликлиника.

Обратът в живота му е показателен за случващото се в страната ни с част от младите хора, което е много тревожно. Рязко завишаване броя на хората с тревожно разстройство има от началото на месеца, само за 12 часа завчера за болнично лечение под активно лекарско наблюдение са приети 5-има. Сред тях са и млади хора – 27-годишен мъж от Мелник и 26-годишна от Благоевград, останалите пациенти са от Петрич и Разлог.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *