Психологът на ансамбъла: Клиничен психолог ми каза, че Цвети няма сериозни проблеми

Психологът на националния отбор по художествена гимнастика проф. Татяна Янчева говори пред bTV в Израел за инцидента със състезателката от ансамбъла Цветелина Стоянова.

Във вторник грацията бе приета по спешност в “Пирогов”, след като падна от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал “Надежда”. Една от версиите за инцидента, по която МВР работи, е опит за самоубийство.

Часове преди това ансамбълът на България замина за Европейското първенство в Израел, а на мястото на Стоянова бе заето от резервата Любомира Казанова.

“Цвети искаше да се откаже и имаше проблеми със съня, за това я заведох и я консултирах с клиничен психолог, който ме убеди, че няма сериозни проблеми”, каза Янчева.

“Заведох я според мен при най-добрия в България. Но не търсете и там вина. Такова поведение се отключва изведнъж. Моля хората да запазят достойнството на това дете и да дадат поне мъничко подкрепа, една истинска човешка подкрепа. В такива моменти човек трябва да сведе глава и ако може да подкрепи, ако не да не създава допълнителни проблеми”, допълни тя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *