Предложение за брак на концерта на Никос Вертис

Предложенията за брак очевидно са новата мода на поведение по време на концерт в България. След като фен на Енрике Иглесиас надна на колене пред приятелката си на негов концерт в зала „Арена Армеец“ в София, нещо подобно стана и на шоуто на Никос Вертин в същата зала.

Гръцката звезда направи феноменално представяне по време на първата в кариерата си изява в страната ни. По време на концерта той се раздаде напълно – свири на китара и бузуки, танцува сиртаки и българско хоро, флиртува с дамите. А по време на изпълнението на най-големия му хит – „Thelo Na Me Nioseis“, в публиката се издигна голям банер, с който фен предложи брак на любимата си. Така и не стана ясно как е отговорила дамата, но публиката все пак не беше дошла за това в залата, а за да чуе и види Никос.

От първата песен до финала на биса трудно се виждаха хора по седалките. Цялата зала беше на крака, а изпълнителят показа защо славата му се носи от Австралия до САЩ и Канада, от Лондон до Тел Авив. Лазерно шоу и въздействаща мултимедия откриха концерта в четвъртък вечерта. На сложната сценична конструкция на 5 нива се качи цял оркестър от 25 музиканти.

Самият Вертис излезе минути след старта и самото му появяване с поздрав на български „Добър вечер, София!“ предизвика фурор. Шоуто започна с няколко баладични изпълнения. Билети за концерта бяха закупени от всички съседни държави и цялата страна. Сред феновете във ВИП-сектора бяха множество бизнесмени, известни личности и изпълнители, сред които Галена, Кали, Ани Хоанг и Люси Иларионов, Деси Слава, Ива Софиянска и Мон Дьо, Ваня Червенкова, Петя Дикова и много други.

Всички те, както и цялата публика, бяха поразени от изключителния чар и харизматично сценично присъствие на певеца. В продължение на над 2 часа Никос изпълни всичките си големи хитове

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *