HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Инциденти в Благоевград! Обяд с пица прати братче и сестриче в болница, 13-г. момиче опита да се самоубие

10-годишно момченце от Благоевград и 12-годишната му сестричка са приети по спешност в болница, след като обядвали пица. Нелепият инцидент с децата станал вчера, когато купили пицата от хранителен магазин на ул. „Марица”. След като яли от нея, и двамата започнали следобед да усещат силни коремни болки, стомашно неразположение и започнали обилно да повръщат.

Незабавно двете деца са транспортирани до спешно отделение, след консултация са настанени в инфекциозно отделение. Предполага се, че децата са получили хранително отравяне. Назначени са им изследвания за установяване на точния причинител, довел до стомашно-чревното неразположение.

Още едно дете, 13-годишно момиче от Белица, е прието около 18 ч. вчера в благоевградската болница. Тийнейджърката погълнала над 10 таблетки за понижаване на високо кръвно налягане хлофазолин. На момичето е оказана първа помощ във филиала в Разлог. След лекарския преглед е транспортирана с линейка за Благоевград. Девойката посегнала на живота си умишлено, след като се скарала с родителите си. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *