HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Георги Иванчев и Радослав Димитров остават зад решетките

Георги Иванчев и Радослав Димитров бяха оставени зад решетките за опита за убийство на Димитър Желязков, съобщи „Флагман.бг”. Това определение изчете съдия Георги Пепеляшев от Бургаския окръжен съд.

При опит за убийство обичайната практика е да се налага постоянно задържане под стража. Още по-тежка е и ситуацията на Георги Иванчев, който има влязла в сила условна присъда и е в изпитателен срок. Той със сигурност няма никакъв шанс да излезе на свобода скоро, предвид факта, че ще трябва да излежи и предишното си наказание.

За Радослав Василев шансовете да бъде освободен на по-късен етап съществуват, но това ще стане само при коренна промяна на обвинението, или тежко здравословно заболяване, което налага продължително лечение.

За него  никак няма да е безопасно да е в Бургаския затвор. Според прокуратурата той е стрелял три пъти в гърба на Митьо Очите, за да го довърши, след като Георги Иванчев също е произвел няколко изстрела срещу Желязков.

В Бургаския затвор е и друг враг на Митьо Очите – Стоян Димитров-Толупа, който излежава доживотна присъда за бомбения атентан, отнел живота на съпругата на Желязков – Тянка, брат й – Славчо, и техния бодигард. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *