Уникално! 42-годишна жена успя да се подмлади с 10 години, вижте как

42-годишната британка Сара твърди, че след като е започнала да пие по 3 литра вода на ден, видимо се е подмладила. Преди да увеличи количеството на вода, което пие, Сара споделила, че на ден е приемала по 1 чаша чай и 2 чаши вода, което се оказало крайно недостатъчно за хидратацията на организма. Дълги години британката е страдала от главоболи и лошо храносмилане.

Когато се е консултирала с диетолог и невролог, те са ? препоръчали да увеличи приема на течности.

Сара решила да проведе личен експеримент и се снимала преди да започне да пие по 3 литра вода на ден.

Тя споделила, че имала тъмни кръгове по очите, видими бръчки и червени петна по кожата, които я състарявали с 10 години.

Кожата ? нямала никакъв блясък, а устните ? били изсъхнали, което е доказателство, че организмът не приема достатъчно вода.

След 1 месец британката се снимала отново. Резултатите били удивителни и се оказало, че 3 литра вода на ден я подмладили с 10 години.

Ако човек не пие достатъчно вода, нарушава функциите на организма си.

Препоръчително е да се пие по 1-2 литра вода на ден, като в това число не се включват течности като чая, кафето, безалкохолните напитки и консервираните сокове.

Тези напитки допълнително дехидратират тялото ни.

Не бива да се приемат големи количества вода на един път, защото това може да доведе до отравяне на организма, лишавайки го от така нужните му соли и причинявайки главоболие и замайване.

Освен чрез директен прием, вода можете да си набавите и като консумирате свежиплодове и зеленчуци, в които се съдържа съответно по 85% и 90% вода.

Сред плодовете дините и ягодите са с най-високо съдържание на вода, а сред зеленчуците – краставици и марули, пише блиц.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *