Нелепо заболяване провалило кариерата на Веселин Маринов в чужбина

Заболяване на синусите сложило край на музикалната кариера на Веселин Маринов в Германия, където той емигрирал за няколко години. Това разказва самият той и разкрива, че все пак в онези години българи трудно можели да пробият на местния пазар за таланти.

„Върна ме реално един зъб, който направи пакости по синусите ми и се наложи да се върна в България за лечение. Възстановявах се бавно и през това време в болницата, а после и в къщи, осъзнах, че реално е по-правилно да се върна за постоянно и да припомня за себе си, отколкото да живея в Германия и да бъда един от многото, от хилядите певци там. За тези четири години, които живях извън България, вече се усещах забравен от медиите и почитателите си тук. В Германия печелех долу-горе добри средства, а немците ми предлагаха и постоянно жителство, но аз избрах да се върна“, твърди Веселин Маринов в интервю за вестник „Труд“.
 
Певецът разкрива и друг шокиращ факт – повече от 4-5 години не е отварял компютър. Причината – чувствителен е към нападките спрямо него:
 
„Аз съм много чувствителен към тези неща и поради тази причина не се интересувам от интернет, Фейсбук и различни сайтове. От 4-5 години не отварям компютър и усещам колко ми е по-спокойно. Започвам все повече и повече да осъзнавам, че интернет пространството е приоритетно място на хора, които са озлобени и самотници, защото им дава възможност да говорят. Не ми харесва това, когато не се трудиш, когато зад гърба ти няма една капка пот и желание за успех, само да плюеш хората около себе си.“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *