HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Очевидец на кървавото меле: Беше страшно, труповете бяха заклещени в колите, не можеха да ги извадят

Такова страшно нещо не съм виждал досега. Двигателят на таксито се бе пръснал. Жълтият автомобил беше толкова смачкан, че не приличаше на кола. Вътре имаше жена и мъж. Дълго време не можаха да ги извадят. Наложи се да режат ламарините. Рязаха и БМВ-то, в което загина младо момче. Това разказа пред “24 часа” Рефик Мехмед, работник на площадката, където са влетели таксито и БМВ-то с кърджалийска регистрация след челния сблъсък. Трагедията се е разиграла около 4, 40 ч. на пътя Пловдив-Асеновград малко след Комбината за цветни метали.

По информация от полицията БМВ-то е било шофирано от 21-годишен. Той е пътувал от Асеновград към Пловдив. Вероятно заради висока скорост е навлязъл в лентата за насрещното движение и е ударил таксито, управлявано от 60-годишна шофьорка от Пловдив. Тя и пътникът й, който е на 27 г. от Асеновград, са издъхнали на място. Водачът на БМВ-то – също.

Близо 4 часа шосето остана затворено, докато траеше огледът. Образува се километрична опашка от автомобили.  На мястото на трагедията останаха разхвърляни предмети от двете коли с жертвите – кърпа, дезедорант, романът на Андре Мороа “Мълчанието на полк. Брамбъл”, книгата на Крум Велков “Водител”. Върху купчините пръст на строителния обект можеше да се види откъснатото кормило на една от колите заедно с въздушната възглавница, парчета стъкла, брони и части.

 

“Този път неслучайно има печалната слава на убиец. Тъй като е прав, шофьорите карат като бесни. Почти всеки ден има катастрофи”, коментираха ужасени работници от обекта, които прибраха разхвърляните вещи на трите жертви.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *