HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ужасна трагедия! Красавица избра булчинска рокля, но ще бъде погребана с нея…

Красавица беше убита на място от лек автомобил няколко дни преди сватбата си. Ужасната трагедия се разиграла в руския град Уляновск, Наталия се опитала да пресече натоварен булевард, след като избрала булчинска рокля. 24-годишната красавица и нейният годеник Алексей живеели в Москва, пише блиц. Няколко дни преди сватбата тя посетила близките си в Уляновск, за да им разкаже за предстоящото щастливо събитие и заедно да изберат булчинската рокля и да подготвят партито, съобщи Блокнот.
 
В трагичния ден Наталия и нейна приятелка тръгнали да избират рокля. Обиколили няколко магазина. А вечерта трябвало да се срещнат с приятели на кафе…
 
Те стояли от другата страна на улицата. Наталия започнала да им маха и понечила да пресече, когато върху нея връхлетяло движещо се с голяма скорост BMW.
 
Всичко станало буквално за няколко секунди. Красивата Наталия излетяла и вече лежала на земята, цялата в кръв. Оказало се, че шофьорът на BMW-то е съвсем млад – едва 22-годишен. Той и приятелите вдигнали пострадалата на ръце и опитали да й дадат първа помощ. Тя само въздъхнала три пъти и умряла. Някои от свидетелите се опитали да помогнат, други обаче останали в близките кафенета и започнали да правят снимки и видеа, без да се помръднат от столовете.
 
На място пристигнала и бърза помощ, но лекарите не могли да помогнат с нищо.
Близките на Наташа и нейният годеник много тежко приемат трагедията, а сега им предстои най-страшното – да я погребат. Ще я положат в гроба с избраната булчинска рокля, която тя така и не могла да облече приживе.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *