HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

С прочувствено писмо седмокласник, гордост за ІV ОУ, се сбогува с любимите учители

Един от най-изявените ученици на ІV ОУ „Димчо Дебелянов” в Благоевград – Антонио Георгиев, се сбогува с любимите си учители, като им написа прочувствено писмо.

„Благодаря за всеки ваш интересен урок, топла дума и усмивка, за родителската Ви грижовност към моето образование, за огромните Ви усилия от любопитно и палаво дете да се превърна в зрял и пълноценен ученик, уверен в своите способности…”, е част от благодарственото писмо, което в последния учебен ден седмокласникът връчил на директора Илиян Чапкънов.

„Първоначално не успях да прочета писмото докрай, много се развълнувах и се разплаках“, призна учителката Таня Алмишева, досегашен класен ръководител на Антонио.

Самият Антонио е многократен призьор в различни регионални, областни, национални надпревари и олимпиади, и то не по един, а по различни предмети. Наред с бронзовия медал от международното сътезание „Математика без граници“, през годините ученикът се класира на челни позиции в олимпиадите по математика, география, руски език, музика и история.

„Синът ми никога не е ходил на частни уроци. В основата на успехите му е подготовката в училище, като единствено посещаваше школата по математика на ОДК”, сподели майката на Антонио – Мария. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *