HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Потресена проститутка разказа: Баща на две деца системно изнасилва 9-месечно куче

Шок предизвика новината, че баща на две момчета на възраст 11 и 13 години е изнасилвал куче, за да задоволи сексуалните си желания. Жалбата в полицията е направена от проститутка, на която също плащал. Срещу същия е образувано следствие за системно изнасилване на животно. Според показанията си младата жена не издържала на гледката, как всеки път по време на среща клиента й системно изнасилвал 9-месечен питбул. Всеки път той притискал главата на животното и използвал вибратори върху тялото му. Жената не издържала и се обадила на доброволческа организация за защита на животните в Гърция, пише в. „Български новини”.

В показанията си жената твърди, че всеки път, когато я викал на среща, влизал в клетката, където е вързано кучето и го изнасилвал.

За зловещия инцидент е информират ресорния Прокурор за животни Петрула Макри, която е издала разпореждане за временно изземване на кучето, докато тече разследването.

Първоначалният преглед на кучето извършен от ветеринар, от разстояние 10 метра не е показал нищо, затова Прокурора е наредил втори преглед от друг ветеринар.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *