Това са най-ревнивите жени според зодията

Ревността – онова чувство, което те разяжда отвътре, но не можеш да спреш, въпреки че понякога знаеш колко абсурдно е това. Жените се славят като по-ревнивия пол, но и мъжете рядко им отстъпват. Вижте всяка зодия и какво се крие зад нея. 

12. Козирог

Тя да ревнува? Тази невероятна, неповторима и незаменима особа? По-скоро ти си този, който трябва да ревнуваш. Не си мисли, обаче, че ако я направиш на глупачка пред хората, ще ти се размине.

11. Водолей 

Тя има много освободено мислене, за нея граници не съществуват. Камо ли „окови“. Тя самата не обича да се съобразява и да й се държи сметка, затова рядко го прави с другите. Пък и едва ли ще задържите вниманието й толкова дълго, че да се стига изобщо да ревност.

10. Близнаци

Макар че Близнаците изглеждат ревнивки, тук работата е друга. Те по-скоро държат да знаят истината. Ако отношенията ви по принцип са искрени, няма да имате проблем с нейната ревност. Но, ако често криете и лъжете, то със сигурност ще ви попарва с кофти въпросчета и напрегнати сцени.

9. Стрелец

Тези момичета са прекалено милосърдни, за да допуснат, че мъжът, когото обичат, би им изневерил (освен, ако вече не са се опарили). Но в момента, в който пренебрегнете тях заради каквото и да е друго, веднага ще се нацупят.

8. Риби

Тук нещата са малко по-особени. Тази дама е романтична, търси любов като в приказките и ако нейният принц се заплесне по някоя придворна дама, това направо я убива отвътре. Затова е и постоянно нащрек за сигнали.

7. Везни

Дори и да ревнува, тя няма да ви го каже. Ще се опита веднага да си втълпи, че вие сте човешко същество и съответно имате право да общувате с всякакви хора. Но все пак! Да си знаете, че вътрешно хич не й е комфортно. А може и да си измисли повод да ви накаже.

6. Дева

Интересното при Девата е, че тя не ревнува до момента, когато й се даде първия повод. Оттам насетне, ще ви държи сметка за всяка стъпка. Бъдете предпазливи. Тя освен горда е и отмъстителна!

5. Лъв

Ако се влюби, жената Лъв обича с цялата си страст и душа. Затова си е и доста ревнивичка (макар често да не го признава). И като прибавим факта, че да пренебрегнеш тази зодия си е направо игра с огъня, ситуацията става взривоопасна.

4. Рак 

Жените, зодия Рак, обикновено не изглеждат ревниви. Вътрешно, обаче, в тях бушуват урагани, ако се загледате по друга жена, кажете мила дума за нея или, недай си Боже, си легнете с нея. Половинката ви може и да не ви напусне, но, повярвайте, ще плащате за тази грешка цял живот!

3. Скорпион

По природа тези жени ненавиждат до мозъка на костите си бившите ви приятелки. А камо ли потенциалните ви такива? Нейното си е нейно и никой няма право дори да си помисля за него. Ние поне ви съветваме никога да не давате повод за ревност на жена Скорпион.

2. Телец 

Ако някога ви се случи флирт или забежка, за нищо на света не казвайте на половинката си Телец. Първо ще смаже вас. А после ще смаже и нахалницата, осмелила се да ви доближи. Макар интелигентни и ерудирани, тези жени са адски ревниви.

1. Овен

Момчета, дори приятелски разговор с друга жена може да стане причина вашата да ви зареже! Дамите, зодия Овен, в никакъв случай не биха преглътнали факта, че сте отделили внимание на друга. Супер ревниви, но и неумолими, ако сгафите. Най-предпазливи трябва да сте именно с тези жени.

Източник: actualno.com

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *