HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Мъж се прибра вкъщи три дни след като го погребаха

Семейството на китаеца Ма Цисян изпадна в ужас като разбра, че мъжът, когото са погребали преди три години, всъщност е жив. През 2009 г. умствено изостаналият жител на град Хенган изчезнал безследно. По-късно на роднините му съобщили, че го е блъснала кола. Три години след това стана ясно, че медицинските експерти са сгрешили, пише информационният сайт „Метро“. Полицията търсила изчезналия до 2012 г., когато служителите на полицейската лаборатория потвърдили, че китаецът е загинал в автомобилна катастрофа. Роднините му организирали пищно погребение, но след три години им било съобщено, че загиналият Ма Цисян е бил забелязан жив край собствения си гроб.

Малко след това близките на „покойника“ го открили. Станало ясно, че през всичките тези години мъжът е работил в една от местните нелегални фабрики, докато не го уволнили и изхвърлили на улицата. Към момента властите в Китай се опитват да изяснят кой е бил погребан вместо него.

Това далеч не е единственият случай, в който „покойници“ продължават да живеят и работят след „смъртта“ си. Скоро съобщиха за жена от Иркутската област (Русия), която уби приятелката си и я представи като себе си, за да не ? се налага да плаща кредит.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *