HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Президентът на ОФК „Беласица” д-р Мазнейков легна на операционната маса

Операция, провеждана за първи път у нас, претърпя президентът на ОФК “Беласица” д-р Мазнейков. Международен екип от специалисти, воден от немския д-р Потрет, включващ и гръцкия хирург Папагеоргиу, подмениха лявата колянна става на петричанина със заместител уникат. Изкуствената става е произведена в Щатите съобразно персоналните параметри на коляното на д-р Мазнейков и е моделирана на база снимките от скенер.

Ден преди операцията у нас д-р Потрет, който се оказа върл фен на Христо Стоичков, не пропусна да се снима с фланелката на родната мегазвезда, която Христо Мазнейков купи на търг преди година и половина за 10 000 лв.

“Операцията мина успешно, надявам се до 3 седмици да хвърля патериците. Освен пациент, в случая аз съм професионално заинтересуван и се надявам оттук нататък това ново ниво на колянно протезиране да бъде използвано и върху други българи с подобни проблеми. Любопитно беше, че още след като влезе в кабинета ми, хер Потрет грабна фланелката на Ицо и не миряса, преди да се снима с нея. Сами разбирате, че ситуацията, в която бях поставен, не позволяваше отказ от моя страна”, с чувство на хумор коментира петричкият футболен шеф, който получи стотици пожелания за бързо възстановяване часове след края на хирургическата интервенция.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *