Красива санданчанка каза „да“ на любимимия си под звуците на виолончело и цигулки край езерото

Красивата санданчанка Силвия Илиева, която работи като технически сътрудник в мебелна фирма, каза „да“ на своя любим  Васил Стойков. Ритуалът бе изпълнен под звуците на виолончело и цигулки  на фона на красивото езеро в парковата зона на Сандански. След тържествената церемония по сключването на гражданския брак младоженците пуснаха 2 бели гълъба в небето.

Кумовете Таня Цекова и Илия Герчев, които са приятели на младоженците, вдигнаха първия тост, като кумът в специална реч им пожела много да се обичат и да разчитат един на друг.

Не по-малко развълнувани бяха свекърът Симеон Стойков, който има фирма за климатици, и свекървата Даниела, която работи като началник хранене в МБАЛ „Свети Врач“, както и родителите на булката – семейство Розалия и Любомир Илиеви.

Преди година Васко изненадал любимата си с предложение за брак и годежен пръстен, падайки й на колене, докато били на екскурзия на о. Тасос. Силвия казала „да” на любимия си, разкри подробности за романтичната им връзка чаровната кума Таня Цекова. Сега двамата си казаха „да” пред 200 сватбари.

По традиция свекървата захрани младоженците на влизане в заведението с питка и мед. Васил пък отчупи по-голямото парче от погачата, което предвещава, че той ще командва в семейното огнище. Първият танц на младата двойка бе на хита „Огън от любов“.

Сред гостите на сватбата бяха екскметът на Сандански Андон Тотев и съпругата му София, красивата санданчанка Велина Узунова, която бе сред финалистките в „Мис България 2013”, известна и като една от приятелките на фолкпевицата Райна. Тежки наздравици вдигаше и общинският съветник Георги Батев, който е сред най-добрите приятели на младоженеца Васил.

Колежките на свекървата Стоянка Белчева, Галя Щърбева, Божанка Стойчева, старшата сестра в приемен блок Елена Иванова и акушерката от АГО Вергиния Илиева й пожелаха да се радва на много внуци и вдигнаха тост за щастие на младоженците.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *