Хилда Казасян: Правя си всеки ден тази вода – толкова слаба не съм била досега

Прекрасната Хилда Казасян сякаш разцъфва с всеки изминал ден. Това, разбира се, се дължи на любовта, която я окрилява, но и на грижите за здравето, които тя полага към себе си от известно време насам. След като успя да се пребори със стария проблем с отслабването, който я мъчеше преди години, Хилда Казасян е убедена, че човек е необходимо да се отнася с тялото си като храм. 

Не бива да внасяш мръсотии в него, за да може ти самият да се почувстваш пречистен и здрав, както психически, така и физически.
От близо два месеца насам певицата редовно консумирала така наречена „вода“, която е най-мощният убиец на токсини в тялото и пречиства всичко вредно в тялото. Благодарение на пълното пречистване на черния дроб и цялостната детоксикация, която прави, тази „вода“ е идеалното средство за отслабване. 

Стафидената вода прави чудеса за пречистване на тялото и за отслабване

Става дума за малко познатата у нас стафидена вода. Тя е невероятно лечебно средство, което е и страшно евтино, така че всеки би могъл да си го позволи.

„Приготвя се простичко, а на вкус е страшно приятно. Първо подходих с малко съмнение, но понеже вече бях чувала от няколко места за това колко е полезно, реших да опитам. Не можех да повярвам какво прави това чудо с тялото, наистина“, споделя певицата.

Стафидената вода се прави от две водни чаши вода – близо 400 грама и 150 грама стафиди. Първо водата се оставя на котлона, за да може не само да заври, но трябва и да кипне. После в нея се поставят добре измитите стафиди, които трябва да врат във водата около двадесет минути.

Накрая прецеждаме водата през цедка и пием течността. Задължително е обаче стафидите да са от тъмните, защото само те са естествени – останалите, златистите, са резултат от химична обработка и ефектът им не е същият.

„Тази вода се пие винаги и задължително на гладно, поне половин час, преди да решим да закусим. Винаги се пие сутрин, а периодът на приема е една седмица. Бихте могли да се направи и за четири дни, но ефектът за пречистване и отслабване е по-малък. Хубаво е след първия прием човек да консумира тази „вода“ поне една седмица в месеца“, обяснява Хилда Казасян.

Стафидената вода служи не само за отслабване и за чистене на черния дроб, но и помагала много за по-доброто храносмилане, намаляване на киселините и има голяма полза върху кръвообращението, пише doctorbg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *