HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ники Михайлов остана без пари, пазари се за сметки, забрави дискотеките и тръгна по селски събори

Ники Михайлов остана без пари. Доскорошният баровец вече няма кинти, за да си плати сметките по дискотеките. Преди дни вратарят е посетил един от най-известните ни нови чалга клубове и се пазарил като циганин за сметката си от 360 лева, пише „Всеки ден”.

„Започна да спори със сервитьорката, че сметката му е надписана и не е изконсумирал всичко това. Беше много грозно как обвинява клетото момиче, че не е изпил всичко, което пишеше в касовия бон”, издадоха очевидци.

Факт е, че за 360 лева Мамин Ники не може да си купи дори и една бутилка от най-скъпото вино в клуба, но на него му се видяла солена сметката. Ако преди години Михайлов лееше шампанско с кашони по чалготеките и правеше сметки от порядъка на 3-4 хиляди лева, днес няма и 100 лева в джоба си, одумват го столичните бръмчалки. Близки до футболиста с ирония разказват как е стигал дотам, че да проси джобни от татко си Боби Михайлов. „Ако спре да обикаля нощните клубове, хората ще се досетят, че е скъсал джоба и ще стане за резил. А Никито има голям комплекс на тази тема”, обясняват запознати.

Затова вратаря бил принуден да проси непрестанно средства от старата Перука, с които да поддържа досегашния си стандарт на живот. Истината за малкото банкноти в портмонето му бързо се разчула из родните златотърсачки и те избягвали да се занимават с него и да отговарят на свалките му. „В момента му се връзват единствено сервитьорките! Всички други го избягват, а той е станал циция и не подарява дори и една роза на дамите, а какво остава за нещо повече”, шушукат в хайлайфа.

През уикенда Ники затвърди слуха, че няма пари. Той прекара почивните дни по селски събори, вместо в лъскавите столични нощни клубове. Бившият на Алисия се появи на събор на град Годеч в компанията на Мистър България 2000 Сава Цеков. Ники щастливо позира пред маса, отрупана с лютеница, кебапчета, кюфтета и люти чушки в пластмасови чинийки, а зложелатели и Алисия не спират да ехидничат и да се заливат от смях. Бившата му била много щастлива, че Михайлов виси в Годеч, а тя обикаля света и тъне в лукс с гаджето си – милионерския син Жоро Бирмата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *