HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Трагична развръзка! Марица изхвърли тялото на 19-г. Петър! (СНИМКИ)

Тялото на 19-годишния Петър Вълчев изплува от Марица, съобщи TrafficNews.bg. Тленните останки на младежа, който изчезна преди 6 дни, бяха намерени в района на Хангарите край Гребната база.

През цялата седмица от изчезването на Петър с издирването му бяха ангажирани десетки пожарникари, гражданска защита, полицаи, водолази,  както и много доброволци и  негови и приятели.

Припомняме, Петър бе влязъл в реката с приятелката си Деси, за да се разхладят. Било плитко, но в един момент попаднали в подводна яма и течението ги завлякло. Момичето успяло да се хване за клон, но Петър не успял. Оттогава бе в неизвестност.

В петък следобед роднини и приятели на момчето го издирваха със собствени сили и средства. Техни близки обиколиха част от реката заедно с кану, но отново без резултат. Водолази извършиха и възстановка, като един от тях се хвърли в Марица точно на мястото, където в сряда вечерта изчезна 19-годишният Петър Вълчев. Спасителят се пусна по течението, за да види докъде ще го завлече. Водата изтласка водолаза от брега към южната страна на реката, където има струпани дървета и коренища.

 

 
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *