HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Митьо Очите се прави на луд пред полицията: Каква стрелба? Паднах от мотор!

Митьо Очите категорично отказва да сътрудничи на МВР и да дава обяснения за касапницата в ресторант “4 You” в Слънчев бряг, при която пострада тежко и едва оцеля, пише “Уикенд”. През последните дни несебърският мафиот е бил посетен в болницата два пъти от следователи от Бургас и София, но пред ченгетата симулирал амнезия.

“Казал им, че не знае какво се е случило, помнил само, че се качил на мотор и после се събудил в болницата. Очевидно е, че прави следователите на луди и че ще симулира амнезия, за да не бъде призован и разпитван в съда като главно действащо лице в касапницата”, коментират полицаи.

Според думите им по всяка вероятност на Желязков също ще бъде повдигнато обвинение, след като се възстанови. Какво точно е обвинението срещу Митьо Очите, никой не се наема да пророкува. Със сигурност Желязков ще носи отговорност за притежание на бронежилетка, която не е била регистрирана в МВР.

Същевременно по Южното Черноморие вече се носи упорит слух, че хората на Митьо Очите са обявили награди за главите на Божо Кравата и мутрите му, които влязоха в престрелка с несебърската банда.

Поради тази причина арестуваните в началото на седмицата главорези от свитата на Божидар Кузманов – Кравата са настанени в самостоятелни килии в Бургас и даже се хранят отделно от останалите арестанти.

“По арестите и затворите гъмжи от протежета на Очите, затова надзирателите са инструктирани да не се отделят от хората на Божо Кравата, когато ги вадят от килиите за разходка или за обяд и вечеря”, признават полицаи от Бургас.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *