HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пред 600 сватбари благоевградска финансистка каза „да” на любимия си на ритуал на площада в Церово

Сватбено тържество с над 600 гости вдигнаха двамата влюбени –  финансистката Снежана Златанова от Благоевград и любимият й Илия Илиев, който е нейн колега и мениджър в софийска фирма. Най-вълнуващият момент от живота им се състоя в родния край на Илия – село Церово. 

На площада двамата влюбени посрещнаха своите гости, на открито се състоя и официалната церемония по сключване на граждански брак, а лично кметът Лефтер Едипов водеше ритуала. Кумове на младото семейство станаха сем. Виранови.

Подготовката на сватбата бе истинско предизвикателство не само за младоженците, но и за родителите им, който организираха незабравим празник, превърнал се в събитие на годината в китното селце на 12 км от Благоевград. Специално за тържеството от Испания пристигна свекърът Горан, който бе домакин заедно със свекървата Малинка. Най-скъпият гост на сватбения ритуал бе тъстът Ангел Златанов, който преди три години претърпя тежка мозъчна операция от спукана аневризма и сега бе много развълнуван и се весели от сърце на сватбата на дъщеря си. Майката на булката Ивайла Златанова, кредитен инспектор в Благоевград, не пропусна нито танц, със завидни умения тя водеше кръшните хора.

Развълнувани бяха и бабите, и дядовците Ана и Емил Куветови, който пристигнаха за сватбеното тържество от Крупник, и Снежана и Георги Глинджурски от Благоевград, които сбъднаха мечтата си да видят внучката си омъжена.

За доброто настроение на гостите се грижеше оркестър, а вкусно телешко ястие бе приготвено по специална рецепта на място от майстори-готвачи.

Сватбеното тържество продължи до ранни зори, а звучните ритми огласиха района и превърнаха празника в незабравим спомен за жителите. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *