Топ теми

Алена алармира: Следващата седмица е съдбоносна за три зодии

Овен

Дали преживяванията ви ще бъдат позитивни или негативни, зависи най-вече от това къде ще вложите силите си. Ако се концентрирате върху важното за вас в момента – лична или професионална цел – ще оползотворите енергията си за нещо добро и ще свършите доста полезна работа.

Казана най-общо, открийте своите цели и посоки, защото иначе ще се чувствате напрегнати и ще започнете да си го изкарвате на хората около вас. Понеделник и вторник са критични дни – лесно ще избухвате и няма да проявите търпимост към околните. Избягвайте опасните ситуации, не действайте импулсивно и бъдете по-внимателни, когато шофирате – съветва в хороскопа си Алена.

Телец

Без да влагате кой знае какви усилия, ще получавате това, което искате, така че не е нужно да се напрягате прекалено и да се претоварвате. Работата ще остане на заден план, тъй като изискването на периода е да обърнете повече внимание на душевния си свят и на семейството. Може би ще искате да прекарвате повече време с любимия човек или с други близки хора и да се наслаждавате на простичките неща, които ви предлага

животът. Подреждането, готвенето и грижите за децата ще ви доставят удоволствие и ще се чувствате добре в дома си. Ако имате нужда от почивка, сега е моментът да си я осигурите и да си подарите онова, от което изпитвате потребност.

Близнаци

Дойде моментът да забавите малко темпото и да си дадете заслужена почивка след динамичните и напрегнати седмици през май и юни. Времето, прекарано в къщи, ще ви даде възможност да си отдъхнете и да се погрижите за някои домашни дела, така че не се лишавайте от часове за себе си. Ако имате желание да си стоите повече у дома, не се насилвайте да излизате и да се виждате с приятели, само и само да угодите на някого. Имайте предвид, че пренебрегването на нуждите ви може да ви се отрази неблагоприятно на здравето ви и да доведе до физически и психически срив – отслабен имунитет, изнервеност, проблеми със съня и други неприятности.

Рак

Любовта ще витае във въздуха. Ще бъдете по-любвеобилни и ще изпитвате желание да се грижите за хората които обичате. Някои от вас може дори да започнат нова връзка и да се отдадат на неочаквани бурни страсти. Все пак внимавайте с изразяването на чувства, защото съществува известен риск да станете прекалено обсебващи. За да не се случи, давайте любов, но все пак се съобразявайте с желанията на човека до вас и му осигурявайте пространство да диша. Някои от вас може да усетят желание да разкрасят себе си или обстановката наоколо. Може да си купите нова козметика или да промените прическата си, да подредите дома си.

Лъв

Преживяванията на много от вас ще бъдат свързани с отминали събития. Възможно е да се върнат стари чувства или да се наложи да приключите нещо недовършено. Дори да няма конкретни събития, които да ви подтикват да обръщате поглед назад, вероятно е да си направите равносметка или да изпаднете в носталгично настроение. Чувствата ще вземат превес и в някои моменти ще ви бъде трудно да ги овладявате. Внимавайте, защото може да се стигне до емоционални изблици, до драматизиране и до сцени на ревност – състояния, които ще ви извадят от равновесие и ще обтегнат отношенията ви с околните. Избягвайте крайностите!

Дева

Везни Фокусът на вниманието ви ще падне върху връзките – най-вече интимните и партньорските, но при някои влиянието може да засегне и деловите взаимоотношения. Най-общо ситуацията ще изглежда така: или ще трябва да направите някаква промяна – вътрешната или външна, или положението ще стане по-напечено и ще излезе от контрол. Ако искате да намерите конкретно решение на даден проблем, има шанс да го постигнете, но няма да бъде лесно. Ако държите на даден човек, ще трябва да превъзмогнете гордостта, обидата и гнева си в името на нещо ценно за вас – например любовта, разбирателството и общото ви бъдеще.

Скорпион

Емоциите ви ще бъдат силни и до голяма степен ще определят действията и постъпките ви. Външният свят няма да има кой знае какво значение – важни ще бъдат душевните ви преживявания. Каквото и да се случва, има риск проблемите да ви се струват по-големи, отколкото са, и да реагирате по-крайно. Поведението на любимия човек може да отвори някои стари рани, у вас да се породи чувството, че сте отхвърлени, дори предадени, да изпитвате ревност или гняв. Макар че да сдържате тези емоции не е никак приятно, опитайте се да ги приемете и да си изясните защо се чувствате така, вместо да се настройвате срещу човека до вас.

Стрелец

Препоръката към вас е да обърнете повече внимание на това, което се случва в душата ви, вместо да се впускате в изпълнение на поредната цел или задача.Повечето от вас са така дейни и целеустремени, че често не забавят темпото и забравят да се наслаждават на малките радости. През следващите дни си напомняйте, че времето, прекарано в почивка, не е изгубено – то е начин да дадете отдих на тялото си, да си презаредите батериите и да обърнете внимание на близките си хора. Събитията и преживяванията ще ви покажат по недвусмислен начин коя ваша потребност сте пренебрегвали и ще възстановите изгубения баланс.

Козирог

Ако се доверявате малко повече на съдбата и не се опитвате да контролирате всичко и всички, ще бъдете по-спокойни и нещата ще се случват по-лесно. Това не значи да се отказвате от целите си, а просто да не се вкопчвате в тях и да не се опитвате да ги реализирате на всяка цена и с всички средства. Каквото им ада става, ще се случи – тази фраза може ида ви се струва клише, но е напълно вярна. Бъдете по-гъвкави и се нагаждайте към ситуацията, вместо да се борите с обстоятелствата и да си блъскате главата в стените, които се изпречват на пътя ви. Дори и да направите крачка назад – това не е отстъпление, а просто изчакване на удобен момент.

Водолей

Обърнете внимание на недовършеното – и в личен , и в служебен план. Не оставяйте днешните дела за утре – „утре” ще имате по-важни цели и задачи, а работата си е ваша и само вие бихте могли да я свършите. Колкото и да ви привлича бъдещето с неговите перспективи и нови възможности, точно сега няма как да заличите миналото със замах или да игнорирате настоящето – това се отнася както за професионалния ви живот, така и за емоционалния ви свят и любовните ви преживявания. Може да научите добри новини или да ви изненадат по някакъв начин. Не са изключени и печалби от лотарийни или други хазартни игри.

Риби

Ще усетите прилив на вдъхновение. Най-доволни ще са хората на изкуството и онези, които имат творчески професии – просто няма да имат оправдание, ако не изявят дарбите си. Дори да сте се ориентирали към по-практична сфера, пак може да използвате възможността за творчество – сигурно имате някакво любимо занимание, което ви вдъхновява и на което сега бихте могли да се посветите. Ако се чувствате неудовлетворени и у вас се появи усещането, че нещо липсва, има голяма вероятност да се дължи на това, че потискате творческите си заложби и заглушавате гласа на сърцето си с оправдания, които уж ви звучат логично.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *