СПОРТИСТИ ПОД ПАГОН В ГОРЕЩ СБЛЪСЪК! Сборният отбор на ДАНС и бопаджиите №1 на футбол в Пиринско в полицейския „турнир на вратарите“, К. Марков властелинът на дузпите

Сборният отбор на ДАНС и бопаджиите спечели в юлския пек традиционния полицейски футболен турнир в Благоевград, който участниците от управленията в цялата област прекръстиха на „турнир на вратарите“ заради изумителния рефлекс на играчите на пост номер 1 във финалния сблъсък между шампионите и достойните им подгласници от „Териториална полиция“ към ІІ РУП в областния център на Пиринско. След нулевото равенство в редовното време победителят бе излъчен с дузпи. Очакваше се бившето орле Иван Църваришки да заключи мрежата си, направи го веднъж, но нямаше шанс срещу безупречен изпълнител като Георги Горемлиев, който вкара ключовата дузпа за победата с 2:1.  Другият герой на мача беше стражът на първенците Кирил Марков, който буквално препарира играчите на съперника, застанали срещу него зад бялата точка, и имаше огромна заслуга за успеха. В рулетката на дузпите оцеля и селекцията на „Охранителна полиция“ към ІІ РУП, която измъкна бронзовите медали под носа на  ГПУ – Гоце Делчев със 7:6.

Двукратните шампиони в традиционната надпревара и останалите призьори награди председателят на полицейския синдикат, организатор на проявата, Илия Велев, който след церемонията събра отборите на дружески обяд. За безупречното протичане на срещите и спазването на феърплея се погрижи съдийският тандем Николай Попниколов-Стойко Гърчев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *