Мафиотски вдовици ходят с охрана за 10 бона

Между 5 и 10 хиляди лева месечно струва сигурността на част от вдовиците на убитите мафиотски босове. Красавиците, които наследиха части от империите на ВИС и СИК, използват охранители, когато имат бизнес срещи или посещават известни клубове. 

В дискотеките гардовете играят ролята на шофьори и отблъскват натрапници, докато присъствието на яки момчета по срещи с партньори е по-скоро за авторитет, обясниха хора от обкръжението на бизнес дамите, пише „Телеграф“. От МВР посочиха, че през последните години не е получавана нито оперативна, нито официална информация, според която някоя от жените, управляващи активи за милиони, да е в опасност.  

Силвия Панагонова – вдовица на един от лидерите на СИК Милчо Бонев-Бай Миле, който беше разстрелян заедно с петима гардове през 2004 година в ресторант „Славия“ в София, в последните месеци ползва услугите на двама гардове. 

Мая Илиева – вдовица на застреляния през 2005 година Георги Илиев, е забелязвана да кара сама мощния си черен джип „Мерцедес“, но очевидци са я виждали и в компанията на двама охранители. Возела се на предната седалка, като единият ? отварял вратата. От месеци Илиева не е забелязвана да посещава салона си за красота в центъра на София. „Всеки ден до там ходи майка ?, която явно вече движи нещата там“, коментираха запознати.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *