Майката на благоевградската тенис надежда М. Радев: Собствениците на „Агромах“ подадоха ръка на едно българско момче, тръгнало нагоре по стълбицата на спортните успехи, благодаря им

Уважаема редакция на вестник „Струма“,
Позволете ми чрез вашите страници аз и семейството ми да изразим искрената си признателност и огромна благодарност към ръководената от г-н Савов и г-н Бачев фирма „Агромах“ за подадената ръка и гласуваното доверие към нашето дете Марио Радев!

Подкрепата, която среща от Вас, го прави по-успешен, уверен в себе си и отговорен, както на тренировките, така и по време на състезанията на корта, в които участва и за наша радост се представя достойно.
В днешното трудно за всички ни време подобен жест е достоен пример за добро дело, проява на особено благородство и, повярвайте, ние високо ценим това.

Чрез своята инициативност и съпричастност собствениците на фирма „Агромах“ ни накараха да повярваме, че все още има добри хора в България, които са готови да помагат за развитието на един спорт, както и за осъществяването на част от мечтите на едно българско момче, тръгнало нагоре по стълбицата на спортните успехи! Основание за гордост имат и двамата благоевградски бизнесмени, тъй като до голяма степен допринасят за тези успехи. Защото тенисът е индивидуален спорт и липсата на средства кара много от големите таланти да се откажат от мечтите си!
А какво по-хубаво от това да виждаш, че детето ти е щастливо!
С уважение: Б. РАДЕВА,
майка на Марио Радев

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *