60 полицаи от Сандански вдигнаха наздравици за професионалния си празник, бившият им колега Б. Василев ги изненада от микрофона с тежки македонски песни

60 полицаи от РУП – Сандански на трапеза в заведение в курортния град отпразнуваха професионалния си празник. С македонска песен стартира вечерта, която бе специален поздрав за всички служители на МВР от чаровната певица Тина, която се погрижи настроението на всички да бъде на макс.
Началникът на полицията в Сандански Борис Щурков, заместникът му Владислав Паскалев, началникът на Охранителна полиция Андон Бакалов и шефовете на участъците в Кресна и Катунци Александър Кьосев и Васил Трендафилов си пожелаха да има по-малко престъпност и нелепи инциденти. Празника на полицаите уважи и градоначалникът Кирил Котев, който бе поканен специално от ръководството на полицията.
Пръв поведе хорото организаторът на банкета Кирил Велков. С отлежало червено вино почерпи полицаят Димитър Чакъров и вдигна тост за здраве с колегите си, обслужващи Мелнишко-Катунски район. Наздравиците не секваха през цялата вечер на масата на полицаите от Струмяни и Кресна и началника им Ал. Кьосев.
Шефът на ПУ – Катунци В. Трендафилов пък показа отлични умения в хората, а на дансинга компания му правеха началникът на РСПБЗН гл. инспектор инж. Атанас Атанасов и колегите му Цветанов и Митрев.
Криминалистите от полицейското управление бяха най-активни и поръчваха музикални поздрави към целия колектив в районното управление.
Колегите си уважи и дългогодишният сандански криминалист Божидар Василев, който наскоро се премести в Киминална полиция в РУП – Петрич. На финала на вечерта той им изпя поредица тежки македонски песни, а пожеланията, отправени по микрофона, бяха преди всичко за здраве и ползотворна работа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *