Ето каква сърцераздирателна бележка е написала на Джим Кери приятелката му, която се самоуби

Катрион Уайт, бившата приятелка на известния актьор Джим Кери, е оставила сърцераздирателна предсмъртна бележка, адресирана до холивудската звезда заявявайки: „Аз не съм за този свят“, разкрива TMZ.

Починалата от предозиране с таблетки гримьорка бе намерена мъртва в дома си от нейни приятели на 28 септември миналата година. Няколко дни преди това двамата обявиха, че се разделят.

Починалата Катриона е написала още в своята бележка към Джим Кери: Изкарах 3 дни без да мога да повярвам, че не си тук до мен. Аз мога да продължа с разбито сърце и да се опитам да оправя нещата. Мога, но просто нямам воля този път. Съжалявам, че си се чувствал сякаш не съм близо до теб. Опитах се да ти дам всичко най-добро от себе си“. 

Съдебният доклад разказва, че Катриона е казала на приятелите си малко преди самоубийството си, че е лудо влюбена в актьора и че отношенията им са на приливи и отливи. Споменала е също така, че се идентифицира и е прикрепила силно личността си към неговата и в онзи момент чувства как Джим Кери се изплъзва от нея. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *