Путин се покри, търсят го под дърво и камък

Къде е руският президент Владимир Путин? Това е най-задаваният от информационни агенции и медии въпрос през последната седмица.

От офиса на руския президент отмениха редица негови визити за тази седмица. За последно руският президент е видян на събрание във Финландия.

Според руската телевиция „ЕрБиСи”, Путин е отменил среща за туризма в Алтай на 5 юли, като е отложена за „неопределен период от време”. При опит от телевизията да разберат каква е причината за отсъствието на държавния глава, неговият асистент съобщи, че Путин е заминал за чужбина и ще се върне в понеделник.

До края на седмицата руският президент е отменил още три свои появи, като това предизвика спекулации каква точно е причината за неговото отсъствие.

Според прессекретарят на Путин Дмитрий Песков, руският президент е зает с международни въпроси. „Нищо не е анулирано. Постоянно се работи по най-различни събития с участието на президента и негови посещения”, допълва Песков.

При последното изчезване на руския президент през март 2015 г. се появиха редица теории какво точно се е случило с него. Тогава предположенията варираха от това, че е умрял или свален от властта, до възстановяване от тайна пластична операция.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *